30 yıl önce Antakya’da başlayan, yöresel mutfak ve Humus tecrübemizi 2022 yılında Kadıköy’deki Restoranımızda misafirlerimizin beğenisine sunmaya başladık. Antakya’ya özel reçeteleri ile hazırlanan bölgesel lezzetlerini, Lübnan usulü Falafeli ile eşleştirerek, sağlıklı beslenme konseptiyle GLÜTENSİZ-VEGAN-VEJETARYEN seçenekleri ile beğeninize sunmaktayız.
Ürünlerimizi, Hatay'dan gelen doğal malzemelerle, kendi mutfağımızda taze olarak ve hiçbir katkı maddesi kullanmadan hazırlamaktayız.
Falafelimizi, nohut taneleri kullanarak özel reçetemizle GLÜTENSİZ olarak hazırlamaktayız. Bu yüzden dışı çıtır çıtır içi yumuşacıktır ve GLÜTENSİZ’dir.
Humusumuz, 2018 yılında TÜYAP Kongre Merkezinde düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde, 30 ülkeden 2.100 Ahçının katıldığı yarışmada, Bireysel Pratik Ana Yemek kategorisinde takım halinde DÜNYA 2. oldu ve Mansiyon ödülünü kazandı.
Antakya mutfağının eşsiz lezzetlerinden Biberli Ekmeği porsiyon olarak ve Yumurtalı Humusu İstanbul’da sadece Restoranımızda yiyebilirisiniz.
Uluslararası standartlarda hedefler koyarak, müşteri beklentilerine değer veren, akılcı, sektörel eğilimleri gözeten, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir çözümler üreten bir yapıda olmak.